Estret cami entre desitjos, l’ | Patrick Rothfuss

«Estret camí entre desitjos» es una novela corta e ilustrada escrita por Patrick Rothfuss, que narra un día intenso en la vida de Bast, un hábil negociador. A través de aventuras y decisiones inesperadas, la…
  • Editorial: ROSA VENTS
  • Año de edición: 2024
  • Materia: Novela de aventuras
  • ISBN: 978-84-19259-82-0
  • Páginas: 240
  • Encuadernación: Cartoné
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

Reseña del libro Estret cami entre desitjos, l'

ESTRET CAMI ENTRE DESITJOS, L’ és una autèntica joia literària que em va captivar des del primer moment. Escrit per Patrick Rothfuss, aquest llibre publicat per ROSA VENTS el 2024 em va transportar a un món fascinant ple d’aventures i misteris. Amb 240 pàgines en una elegant encuadernació en cartoné, aquesta obra en català va ser una lectura que em va deixar sense alè.

La història gira entorn d’en Bast, un personatge encantador i misteriós que ens convida a seguir-lo en un viatge de negociacions, perills i plaers. En Bast és un expert en negociar, però quan rep un regal sense oferir res a canvi, la seva vida comença a canviar de manera inesperada. A través d’un dia intens, acompanyarem en Bast en una jornada plena de sorpreses i decisions que posaran a prova el seu cor i la seva prudència.

Patrick Rothfuss ens regala una novel·la curta i il·lustrada que ens submergeix en el món de l’Assassí de Reis, oferint-nos una visió diferent i refrescant amb en Bast com a protagonista. La seva habilitat per negociar és indiscutible, però quan es veu immers en situacions inesperades, ens demostra que fins i tot els més hàbils poden equivocar-se.

Amb una prosa elegant i envolvent, Rothfuss ens convida a explorar les profunditats de l’ànima d’en Bast, un personatge ric en matisos i contradiccions. A través d’una narrativa vibrant, l’autor ens transporta a un univers on els desitjos i les aventures es barregen en una dansa perillosa i seductora.

La cautela i el coratge es contraposen en aquesta obra, recordant-nos que sovint és en els moments de major risc on trobem la veritable essència de la vida. En Bast ens ensenya que seguir el cor pot portar-nos a llocs inesperats, on la passió i la lluita es converteixen en les forces que ens impulsen a viure plenament.

Amb un idioma català que aporta una atmosfera única, ESTRET CAMI ENTRE DESITJOS, L’ és una obra que captiva des de la primera pàgina i no et deixa anar fins a l’últim punt final. Els lectors que busquin una lectura enriquidora, plena d’emocions i descobriments, trobaran en aquest llibre una veritable joia literària.

La colecció a la qual pertany aquesta obra potser sigui genèrica, però la seva capacitat d’envoltar-nos en un món fantàstic i ple de misteris és excepcional. Cada pàgina ens sorprèn amb nous detalls, nous personatges i noves emocions que ens mantenen enganxats a la història fins al final.

En definitiva, ESTRET CAMI ENTRE DESITJOS, L’ és una obra que recomano sense cap mena de dubte. La seva capacitat de transportar-nos a un món màgic i sorprenent, juntament amb la profunditat dels personatges i la riquesa de la trama, fan d’aquest llibre una lectura imprescindible per als amants de les novel·les de aventures i de la bona literatura en general.

No deixis passar l’oportunitat de viure

Otros libros que te pueden interesar

Scroll al inicio