La revolució de la glucosa | Jessie Inchauspe

«La Revolució de la Glucosa» es mucho más que un libro de recetas saludables; es una guía completa para entender y gestionar eficazmente los niveles de glucosa en nuestro cuerpo, ofreciendo estrategias innovadoras y científicamente prob…
  • Editorial: COSSETANIA EDICIONS
  • Año de edición: 2023
  • Materia: Gastronomía
  • ISBN: 978-84-1356-245-2
  • Páginas: 288
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: Prisma
  • Idioma: Catalán

Reseña del libro La revolució de la glucosa

LA REVOLUCIÓ DE LA GLUCOSA és molt més que un llibre de receptes saludables; és una guia completa per entendre com la glucosa afecta la nostra salut i com podem gestionar-la de manera eficaç. Escrit per la científica i investigadora Jessie Inchauspé, aquest llibre ens ofereix estratègies innovadores i científicament provades per reduir els nivells de glucosa de forma ràpida i permanent, sense necessitat de seguir cap dieta estricta.

Des del primer moment, LA REVOLUCIÓ DE LA GLUCOSA captiva l’atenció del lector amb la seva premisa contundent: la glucosa té un impacte significatiu en la nostra salut, independentment de si patim diabetis o no. A través de les seves pàgines, Inchauspé ens revela com l’excés de glucosa pot conduir a problemes de pes, fatiga constant, fam incessant i fins i tot a trastorns crònics com la diabetis tipus 2, la síndrome de l’ovari poliquístic o malalties cardiovasculars.

El punt fort d’aquest llibre rau en les estratègies que ofereix per manejar eficaçment els nivells de glucosa. Amb un enfocament pràctic i basat en la ciència, Inchauspé ens guia a través de consells senzills però sorprenents que poden transformar la nostra relació amb els aliments i la nostra salut en general. A més, les experiències personals de persones que han posat en pràctica aquestes estratègies i han obtingut resultats sorprenents serveixen com a inspiració i motivació per al lector.

La figura de Jessie Inchauspé com a referència en el camp de la salut i la nutrició queda palesa a través de les seves paraules i el seu enfocament pràctic. Com a fundadora del compte d’Instagram Glucose Goddess, on comparteix consells sobre hàbits alimentaris saludables amb més d’un milió i mig de seguidors, Inchauspé porta la seva experiència i coneixement directament als lectors a través d’aquest llibre.

Un punt destacable d’LA REVOLUCIÓ DE LA GLUCOSA és la seva projecció internacional. Traduït a 35 territoris i convertit en best-seller a països com Estats Units, Espanya, Regne Unit, Alemanya i França, aquest llibre ha captivat públics de tot el món amb la seva proposta innovadora i efectiva per millorar la salut a través de la gestió de la glucosa.

L’objectiu principal d’aquest llibre és proporcionar als lectors les eines necessàries per perdre pes de manera saludable, posar fre als capricis alimentaris i recuperar l’energia perduda a causa dels desequilibris de glucosa. A través d’un enfocament pràctic i accessible, Inchauspé ens convida a explorar un nou paradigma en la relació amb la nostra alimentació i la nostra salut en general.

En definitiva, LA REVOLUCIÓ DE LA GLUCOSA és una lectura imprescindible per a tot aquell que vulgui comprendre millor com la glucosa influeix en el nostre cos i com podem gestionar-la de manera eficaç per millorar la nostra salut i el nostre benestar. Amb el seu enfocament pràctic, científic i inspirador, aquest llibre es converteix en una guia indispensable per a tots aquells que busquin transformar la seva relació amb els aliments i viure de manera més saludable i plena.

Otros libros que te pueden interesar

Scroll al inicio