Les millors histories del pare brown | G.k. Chesterton

Les Millors Històries del Pare Brown és una fascinant recopilació de relats curts en català de G.K. Chesterton, que destaca per la seva combinació de misteri, filosofia i moralitat. A través del car…
  • Editorial: LA MAGRANA
  • Año de edición: 2023
  • Materia: Relatos cortos
  • ISBN: 978-84-19013-96-5
  • Páginas: 256
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: Les Ales Esteses
  • Idioma: Catalán

Reseña del libro Les millors histories del pare brown

Les Millors Històries del Pare Brown, escrites per G.K. Chesterton, és una recopilació fascinant que no pots deixar passar. Publicat per la prestigiosa editorial La Magrana el 2023, aquest llibre de relats curts en català és una joia literària que et transportarà a un món de misteri i suspens.

Amb 256 pàgines i una encuadernació rústica, aquesta obra pertany a la col·lecció Les Ales Esteses i és un autèntic tresor per als amants de la literatura de misteri. El seu ISBN és 978-84-19013-96-5 i és una lectura obligada per a tots els qui estimen els relats intrigants i ben escrits.

El protagonista d’aquestes històries és el mític pare Brown, un personatge inoblidable creat per Chesterton. Aquest volum reuneix una selecció depurada dels 12 millors relats del pare Brown, realitzada en col·laboració amb el Centre d’Estudis i Documentació G.K. Chesterton. És una oportunitat única per conèixer a fons aquest clàssic de la literatura i mestre del gènere de misteri i suspens.

En les paraules de W.H. Auden, el gènere del misteri té un toc de mite religiós, i aquesta obra de Chesterton aprofundeix en aquesta idea. En una època marcada per la necessitat d’escapisme i transcendència, l’autor ens convida a endinsar-nos en els casos resolts pel pare Brown, un capellà catòlic amb una visió metafísica i filosòfica dels enigmes que ha de desxifrar.

El pròleg del llibre, escrit per Sílvia Coll-Vinent del Centre d’Estudis i Documentació G.K. Chesterton, ens introdueix en la renovació que Chesterton porta al gènere del misteri. La seva habilitat per connectar l’enigma del cas amb el misteri metafísic i el reclam d’un ordre moral i diví fa d’aquestes històries una lectura profunda i enriquidora.

A través d’aquestes pàgines, ens enfrontarem a casos intrigants, enigmes per resoldre i personatges inoblidables. El pare Brown ens guiarà per un laberint de misteris on res és el que sembla i cada detall compta. Amb una prosa enginyosa i una trama ben construïda, Chesterton ens captiva des de la primera pàgina fins a l’última.

Si ets un amant dels relats curts que et mantenen enganxat fins al final, Les Millors Històries del Pare Brown és el llibre perfecte per a tu. Amb una narrativa àgil i captivadora, aquesta obra et transportarà a un món on res és el que sembla i els secrets s’amaguen en cada racó.

En definitiva, Les Millors Històries del Pare Brown és una obra imprescindible per als amants de la literatura de misteri i suspens. Amb la seva combinació de misteri, filosofia i moralitat, aquest llibre et captivarà des del primer moment i no podràs deixar de llegir fins a descobrir tots els secrets amagats entre les seves pàgines. Una experiència literària única que et deixarà amb ganes de més i et farà admirar el geni de G.K. Chesterton.

Otros libros que te pueden interesar

Scroll al inicio